Elke dag beter door leren en ervaren

Iedereen wil toch elke dag beter worden? Zeker aan het begin van je carriere heb je de behoefte om veel van de wereld te zien. Hoe werken organisaties? Wat is jouw rol en hoe haal je het maximale uit jezelf en je omgeving?

Het YWork programma bestaat uit een combinatie van praktijkervaring en training. Je doorloopt één of meerdere opdrachten waarbij je intensief wordt begeleid door senior professionals. Een uitgebreid trainingsprogramma (Management & Organisatie, Prince2, Scrummaster, Communicatie, Onderhandelingsvaardigheden, Motiveren, ...) maakt onderdeel uit van het programma.

Ruimte om te leren

Leren is vooral doen. Een typisch YWork project levert voor onze klant direct toegevoegde waarde op, maar er is voldoende ruimte voor jou om te leren en een foutje te maken. Die ruimte zit in de urgentie of importantie van het project. 

Werken bij Opdrachtgevers

Namens Aresz voer je opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Leren doen we namelijk vooral in de praktijk. Werken en leren bij Aresz betekent dat je veel bij onze opdrachtgevers werkt.

DE PERFECTE KLUS?

Organiseren en coördineren van verbeteringen, het maken van en sturen op plannen en het implementeren van veranderingen. Dat vinden wij leuke opdrachten.. De perfecte klus voor jou? Dat bepaal voor een groot deel zelf. Jij hebt de regie over je eigen ontwikkeling. Samen met je mentor en je opdrachtgever geven we invulling aan je leerdoelen.

Delen en leren

YWorkers willen graag leren. In de praktijk, tijdens de opdracht bij de klant, maar ook tijdens de vele leermomenten samen met collega's en ervaren professionals. Omdat we allemaal bij andere klanten aan de slag zijn, ontmoeten we elkaar op vaste dagen in de maand en met enige regelmaat ook 's avonds tijdens kennissessies zoals de maandelijkse House of Aresz.

Duur van het programma

Afhankelijk van de achtergrond van de YWorker, de opdracht en het gewenste uitstroomniveau wordt een maatwerk programma samengesteld. De programmaduur varieert bedraagt maximaal 2 jaar.

Programma klaar, en dan?

Zodra het programma is afgerond stopt je ontwikkeling natuurlijk niet. Twee jaar vooruitkijken is best lastig en ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling willen we wendbaar zijn. In de laatste fase van je YWork periode kijken we samen naar je toekomst. Waar liggen je leerdoelen? Wat voor soort opdrachten sluiten aan bij je ambities.

YWork Academy

Onze YWork Academy is een volwaardig trainingsprogramma. De trainingen worden verzorgd door gerenommeerde trainingsbureaus en project professionals met ruime praktijkervaring.

We richt ons op vier pijlers.

  1. Vakinhoud en vakmanschap

  2. Management & Organisatie

  3. Mens en Werk

  4. Actuele thematiek

Schermafbeelding 2019-01-09 om 19.23.12.png

HOE ZIET EEN YWORK DAG ER UIT?

Binnenkort vertellen onze collega’s hier wat meer over… kom dus snel terug.