Aresz is altijd op zoek naar eigenzinnige YWorkers die zichzelf continu verder willen ontwikkelen. Want iedereen wil toch elke dag beter worden? Aresz helpt je daarbij met het YWork Programma. Een volwaardig trainingsprogramma waarmee jij het maximale uit jezelf kunt halen terwijl je volop aan het werk bent bij onze opdrachtgevers.

Werken en leren

Je komt bij Aresz in dienst. Samen zoeken we vervolgens de klus die het beste bij jou past. Tegelijkertijd start het YWork Programma dat bestaat uit een combinatie van werken en leren. Je doorloopt één of meerdere opdrachten waarbij je gedurende maximaal twee jaar intensief wordt begeleid door ervaren professionals.

Ontwikkel jezelf

Je kunt terecht bij uiteenlopende opdrachtgevers die allemaal één ding gemeen hebben: ze willen het niet doen zoals ze het altijd deden, maar op een nieuwe manier, die snel resultaat garandeert. Samen met je mentor en je opdrachtgever stellen we leerdoelen vast en geven we je alle ruimte jezelf te ontwikkelen. En fouten maken mag, je zit immers in een leerproces.

Duur van het programma

Afhankelijk van je achtergrond, de opdracht en het gewenste uitstroomniveau stellen we een programma op maat voor je samen dat maximaal 2 jaar duurt. Zodra het programma is afgerond, stopt je ontwikkeling natuurlijk niet. In de laatste fase van je YWork periode kijken we samen naar je toekomst. Waar liggen je leerdoelen? Wat voor soort opdrachten sluiten aan bij je ambities? Samen zetten we de volgende stap in jouw ontwikkeling.

Delen en leren

YWorkers willen graag leren. In de praktijk, tijdens de opdracht bij de klant, maar ook tijdens de vele leermomenten samen met collega's en ervaren professionals. Omdat we allemaal bij andere klanten aan de slag zijn, ontmoeten we elkaar op vaste dagen in de maand en met enige regelmaat ook 's avonds tijdens kennissessies zoals de House of Aresz.

YWork Academy in het kort

Schermafbeelding 2019-01-09 om 19.23.12.png

Het YWork Programma is een volwaardig trainingsprogramma. De trainingen worden verzorgd door gerenommeerde trainingsbureaus en project professionals met ruime praktijkervaring. Je bekwaamt je onder meer in Management & Organisatie, Prince2, Scrummaster, Communicatie, Onderhandelingsvaardigheden, Motiveren en meer. Daarbij is het programma gericht op vier pijlers:

  1. Vakinhoud en vakmanschap

  2. Management & Organisatie

  3. Mens en Werk

  4. Actuele thematiek