Aresz sponsor van 'GezelligCMGten'

GezelligCMGten is een netwerk platform om gave contacten te leggen en mooie en waarde(n)volle relaties aan te kunnen gaan. De gedachte achter dit jaarlijks terugkerende evenement is dat, ondanks turbulente tijden, de waarde van waarde van goede relaties niet verandert.

Om het netwerk platform succesvol vorm te kunnen geven, is de aanwezigheid van gelijkgestemde mensen een voorwaarde. Als basis is daarbij gekozen voor oud-CMGers en alles wat hun bindt. Echter; iedereen die zich daar mee kan associëren is welkom! Op donderdag 27 juni 2013 is al weer de vierde editie van GezelligCMGten. Er wordt gerekend op maximaal 200 deelnemers.

De gedachte achter deze succesvolle jaarlijkse bijeenkomst past naadloos in de visie van Aresz en Flexxer. Deze onderkent dat persoonlijk contact en de wetenschap “op elkaar te kunnen bouwen” nadrukkelijk een rol spelen in zowel de arbeidsmarkt als in het sociale leven. We zijn er dan ook trots op ons als sponsor op te kunnen treden. Voor meer informatie: www.gezelligcmgten.nl

Schermafbeelding 2013-04-19 om 17.22.59.png