CrisisAware

Om bewust te worden van uw reactie en die van uw collega’s op een mogelijke crisis in uw organisatie dient u deze te ervaren. Zo realistisch mogelijk. Alleen dan kunt u relevante vragen beantwoorden. Hoe reageert uw organisatie op een crisis? Wie is geschikt voor een rol als crisismanager? Om zo uw organisatie optimaal voor te bereiden op een situatie die hopelijk nooit voorkomt.

CrisisAware stelt u in staat om de reactietijd bij het ontstaan van een crisis tot een minimum te beperken. De training maakt uw organisatie crisisalert en zorgt ervoor dat u een potentiële crisis sneller ontdekt, hierop sneller acteert en daarmee de crisis beter beheerst. Hierdoor wordt de impact van de crisis beperkt of zelfs geheel voorkomen.

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken - (Confucius, 551 v.Chr. - 479 v.Chr.)

 

QuickAware introductie

Aresz organiseert regelmatig introductie sessies; QuickAware. De kosten bedragen € 299,-. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, neem daarom vandaag nog contact met ons op. Bent u geïnteresseerd in een introductie CrisisAware stuur dan een email naar crisis@aresz.nl.