CrisisOnline®

Contactlijsten meer dan een jaar niet bijgewerkt. Verdeeld over meerdere spreadsheets en worden beheerd op verschillende plekken. Relevante crisisrollen niet benoemd. Of wel, maar nog belegd bij een ex-werknemer... Herkenbaar?

Een groot deel van organisaties die te maken kan krijgen met een crisissituatie is niet in control over haar informatievoorziening. Staat u wel eens stil bij de gevolgen hiervan als het een keer mis echt gaat….?

Wat is CrisisOnline?

CrisisOnline verschaft u in iedere denkbare crisissituatie up to date informatie. Online, off-line en hardcopy. Op ieder moment, op elke plek heeft u de relevante informatie up to date en volledig tot uw beschikking.

De basis van CrisisOnline is een Cloud webapplicatie die u altijd en overal relevante actuele informatie toont. In combinatie met onze CrisisOnline Checkup worden alle gegevens periodiek getoetst. Onze medewerkers controleren zelfs (steekproefsgewijs) uw telefoonlijst.  

breezi_placeit-2.png
breezi_placeit-1.png

CrisisOnline neemt “in vredestijd” het regulier beheer en onderhoud van die gegevens volledig voor haar rekening. Verstuurt automatisch berichten. Naar de juiste personen. Via het juiste medium. CrisisOnline ontzorgt en houdt uw organisatie crisisbewust.

CrisisOnline is met diverse modules uit te breiden tot een instrument dat u helpt een crisissituatie volledig te beheersen.

Cocreatie

CrisisOnline wordt in cocreatie met onze klanten ontwikkeld, getest en uitgebreid. Heeft u interesse om mee te werken aan CrisisOnline? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Agile en scrum

CrisisOnline is een Agile werkwijze en het fundament is gebaseerd op de bewezen methodiek scrum. 

Schermafbeelding 2013-06-21 om 13.23.32.png