In de samenleving

Transient
Transient
Transient

SvvT

Stichting Vrienden van Tanzania stelt zich ten doel weeskinderen en andere kansarme kinderen in de regio groot Arusha in Tanzania te helpen bij het ontplooien van hun talenten door het bieden van onderdak, onderwijs en begeleiding bij het vinden van eerste baan of eigen onderneming.

Aresz is sinds de start sponsor van de Stichting Vrienden van Tanzania. Hierbij zoeken we altijd naar een constructieve lange termijn bijdrage.

UFC Utrecht

Aresz steunt de jeugd van UFC Utrecht. 

Floorball is één van de snelst groeiende sporten van Europa. Ontstaan in Scandinavië, is de sport nu hard bezig heel Europa te veroveren. Floorball is een snelle en dynamische teamsport die het midden houdt tussen ijshockey en zaalhockey. 

De C1 van UFC Utrecht Leidsche Rijn maakte dit jaar een goed debuut in de C-jeugdcompetitie floorball. Het team werd in De Paperclip 2e in de landelijke floorballcompetitie.

 

Aresz Open

Aresz organiseert Aresz Open. Doel van dit golfevenement is om de Stichting Vrienden voor Tanzania te helpen een betere toekomst te realiseren voor kinderen in het Arumeru District in Tanzania. Kennis is een enorme kracht en dit jaar is dan ook ons doel om structureel de computer en communicatie opleiding voor kinderen vorm te geven.