#27

Ik start vanaf deze week met een nieuwsmail. Vanaf nu één keer per week, vlak vóór of in het weekend leuke tips en (voor mij) interessante verwijzingen naar het grote web. Een leuke manier om mezelf te dwingen om één keer per week mijn observaties te organiseren. Maar van dwang is pas sprake, als een nieuwsbrief ook lezers heeft. Dus bij deze gefeliciteerd! Jij bent nu één van de lezers. Dankjewel!

Wil je deze nieuwsmail niet meer ontvangen. Schrijf je dan onderaan deze nieuwsbrief gewoon uit. Geen probleem!

  • Werk jij of je organisatie met user stories? Lees dan eens dit interessante artikelwaarom Job Stories veel beter zijn. 
  • Ik leerde deze week dat het bel-me-niet-register niet van toepassing is voor bedrijven waar je nu of ooit klant bent geweest. Wil je ook door deze bedrijven niet meer benaderd worden, dan kun je je relatief eenvoudig beroepen op de Recht Van Verzet procedure. Ben benieuwd of Ziggo Zakelijk me nu niet meer belt!
  • Ik sluit vandaag het boek Sapiens van Yuval Noah Harari. Hij beschrijft een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we geworden wie we nu zijn?
  • Het tweede boek van Yuval ligt al klaar. Homo Deus gaat over technologische vooruitgang en de sociale gevolgen. 
  • In dezelfde lijn, maar geen zin om te lezen? Youtube dan een keer naar dit interview met Stephen Fry door Adriaan van Dis.

Reageren? Of heb je tips voor een volgende nieuwsmail? Ik hoor het graag.