#39

๐Ÿค– De combinatie van Artificial Intelligence en Fake News zorgt voor een schrikbarende toekomst. Kun jij het verschil zien tussen een echte en een nep video?

๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Waarom wil het maar niet vlotten met de IT in het overheidsdomein? Verklaringen te over, maar wanorde in regelgeving, werkwijze, verantwoordelijkheden en de daaruit volgende onmogelijke missie waar organisaties voor staan, zijn de schuldigen, schrijven Arnoud van Gemeren, Mels Dees, Hotze Zijlstra en Daan Rijsenbrij.

๐Ÿœ Waar komt de beroemde quote โ€œItโ€™s not a bug, itโ€™s a feature.โ€ toch vandaan?

๐Ÿ” Dit is de top 25 meest gevraagde interim profielen in 2018. Met op de eerste plaats algemeen programma- en projectmanagers. Ik weet nog wel een leuke organisaties waar je de beste project professionals kunt vinden.

๐Ÿ”˜ Knoppen die er alleen zijn om jou een goed gevoel te geven. Over placebo knoppen in het openbare leven. Druk jij morgen nog op dat >|< knopje in de lift?

๐Ÿ Uit de oude doos.... en filmpje over: โ€œhow to hire, manage and lead people.โ€ en kijk dan daarna deze inspirende keynote van Roland Grootenboer over Duurzaam inzetbaarheid.  

๐Ÿ‘ฎโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿš’ Tot slot dit lange artikel met de titel โ€œHow to Pick a Career (That Actually Fits You)โ€ van Tim Urban. Leestijd circa 1 uur, dus ga er even goed voor zitten. Voor iedereen die van plan is om van carriรจre te wisselen of nog niet weet dat hij dat van plan zou moeten zijn.