1912

🔜 De veranderingen bij organisaties volgen elkaar snel steeds sneller op. Met als gevolg dat het aantal veranderinitiatieven en projecten toeneemt. Tegelijkertijd wijzigt de manier waarop het projectmanagementvak wordt uitgeoefend – nieuwe werkmethodes en technologieën doen hun intrede, er wordt meer gevraagd van projectmanagers

👍 Als je van de tien tips hierboven vooral de laatste tip over millennials in projecten interessant vindt? Bel of mail me dan even! Dan heb ik nog veel meer tips voor je! Of kijk op deze site.

📊 Dat de wereld steeds sneller veranderd, dan zal niemand zijn ontgaan. Maar dit filmpje over de opkomst en ondergang van de grote merken in de afgelopen 20 jaar is wel heel beeldend.

✅ Moet je wel eens  taken delegeren? Stop daar dan direct mee en start met het delegeren van resultaten. Op deze manier wordt de creativiteit in je organisatie en omgeving veel beter benut. Het zorgt er ook meteen voor dat je zelf niet in de valkuil stapt om de manier van uitvoering te controleren.

🏒 Een hockey coach in Amerika heeft in de helm van zijn vier jarig zoontje een microfoon verstopt. We krijgen we een bijzonder inkijkje in het hoofd van dit jochie. 

💣 Bizarre nieuwe gerestaureerde videobeelden van nucleaire testen uit 1953. Je ziet eerst in een fractie van een seconde alle verf van auto’s verdampen en een moment later vernietigd de schokgolf letterlijk alles.

🔔 Apptip van de week: Ik krijg nog wel eens de vraag waar en hoe ik alle informatie over deze nieuwsbrief vind én waar ik de tijd vandaan haal om ook alles te lezen. Het antwoord zit deels in een praktisch hulpmiddel: RSS (Really Simple Syndication). Het is een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van wijzigingen op je favoriete sites en blogs. Met een RSS-reader applicatie kun je je abonneren op RSS-feeds. Zo hoef je niet zelf meer alle website te struinen. Ik gebruik de gratis applicatie Reeder voor mijn Macbook, iPad en iPhone.