Sandra Hogenboom

Sandra is resultaatgericht en streeft ernaar om met elkaar het beste resultaat neer te zetten. Ze heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en is communicatief zeer sterk. 

Sandra is analytisch en weet dit ook om te zetten in operationele daadkracht. Tijdens haar opdrachten heeft Sandra zich ontplooid als professional die zich makkelijk aan verschillende culturen kan aanpassen. Met haar enthousiaste en nieuwsgierige houding weet ze anderen te stimuleren en motiveren. Een goede sfeer in het team, waarbij iedereen het beste uit zichzelf kan halen is hierbij erg belangrijk voor Sandra.  Uitdagingen pakt ze met beide handen aan en binnen een team is zij een echt aanjager. 

Sandra houdt van alles wat met sport te maken heeft. Dit loopt uit van krachttraining tot tennis tot meedoen aan de skateparade. Op momenten dat ze rust neemt bakt Sandra graag lekkernijen, die ze vervolgens oppeuzelt terwijl ze in een goed psychologisch boek duikt.  

Sabine Tijdeman

Sabine is een echte extravert die makkelijk aan nieuwe omgevingen went. Daarnaast pakt ze vlug nieuwe skills op en heeft ze een professionele houding. Plannen zit in haar natuur, waardoor ze flexibel is ingesteld en prioriteiten stellen voor haar appeltje eitje is. Als econoom is ze ook erg analytisch ingesteld en stelt realistische doelen, maar is desalniettemin positief ingesteld. 

Tamlyn van Lanen

Tamlyn is een enthousiaste, nieuwsgierige project professional met een proactieve houding. Door haar nieuwsgierigheid en open houding voelt ze zich snel thuis in verschillende organisaties en culturen. Tamlyn werkt accuraat met een resultaatgerichte instelling. Nieuwe werkzaamheden maakt ze zichzelf snel eigen.

Marcel Wolters

Marcel staat bekend om zijn enthousiasme en bevlogenheid. Zowel zijn karakter als zijn academische achtergrond in de psychologie verraden dat Marcel het moet hebben van zijn mensenkennis en inlevingsvermogen. Marcel past zich door zijn persoonlijkheid moeiteloos aan binnen uiteenlopende bedrijfsculturen. Zijn werkervaring laat zien dat Marcel de touwtjes in handen kan nemen, maar ook graag de mouwen opstroopt waar dat nodig is. Zijn vrienden roemen Marcel bovenal om zijn betrouwbaarheid en oprechtheid.

Roline Wijs

Roline is een eerlijke en directe professional die kritische vragen durft te stellen en problemen op tafel durft te leggen, wanneer anderen liever zwijgen. Met haar resultaatgerichte instelling werkt ze naar het einddoel toe. Flexibel als ze is, is Roline niet voor een gat te vangen. Door haar positieve instelling denkt ze liever in oplossingen dan in problemen. 

Nathalie de Jong

Nathalie maakt keuzes waar een ander blijft twijfelen en zet hier direct acties voor uit om helderheid voor het team te verschaffen. Nathalie werkt samen met het team naar de oplossing toe om elkaars kwaliteiten te benutten. Nathalie is een harde werker, betrouwbaar, loyaal en zeer flexibel. Structurering, voortgangsbewaking en haar proactieve aanpak valt altijd positief op.  

Marcel van Ekeren

Marcel heeft meer dan 20 jaar project- en servicemanagement ervaring bij rijksoverheid, gemeentes en commerciële organisaties. Zijn specialisme is het opzetten of (re)organiseren van serviceorganisaties en hij heeft ruime ervaring met uitdagende migratie- en sourcings-vraagstukken. Als ervaren manager weet Marcel goed met druk en deadlines om te gaan. Hij heeft ruime ervaring met IT, maar denkt en praat in de taal van de business. Zijn projecten bevinden zich dan ook bij voorkeur op het snijvlak business en it. Marcel hanteert in zijn projecten een agile aanpak omdat deze snel leidt tot concrete resultaten en de klant op een effectieve manier betrekt bij de besluitvorming.

Marcel is een pragmatische denkende doener. Hij heeft een grote affiniteit met techniek. Marcel betrekt zijn afnemers en opdrachtgevers actief. Hij zorgt ervoor dat het project en de organisatie continue leert en verbeterd. In elk project staan de organisatie doelen voorop, ook als daarvoor tijdens het project het plan bijgesteld moet worden. Confrontaties gaat hij hierbij niet uit de weg, hij kan spanningen goed benoemen en is zeer bekwaam in het onderhouden, behouden en herstellen van relaties.  Door zijn natuurlijke drive om kennis en ervaring te delen. Hij helpt minder ervaren teamleden met kennis en inzichten en weet snel goede werkrelaties en een goede teamsfeer te creëren. Marcel’s stijl is open en direct. Hij stelt duidelijke kaders en streeft naar een goede werksfeer.

Henri Peters

Een pragmatisch en resultaatgericht ingestelde programmamanager. Bovenal een teamplayer die door zijn enthousiasme en inzet zijn omgeving weet te motiveren en stimuleren. Henri weet mensen te overtuigen en indien nodig op een natuurlijke wijze consensus te bereiken. Hij heeft daarbij een uitstekend gevoel voor zijn omgeving en kan snel tussen operationeel, tactisch en beleidsmatig niveau schakelen. Henri vormt onafhankelijk van anderen zijn oordeel en kan daarbij effectief overtuigen. Zijn uitstekende communicatieve eigenschappen en een groot inlevingsvermogen komen daarbij goed van pas.

Één keer per week, vlak vóór of in het weekend deelt Henri tips en interessante verwijzingen in zijn nieuwsbrief. Voor hem een leuke manier [mijn](http://www.aresz.nl/henri) om zijn observaties te structureren en met jou te delen. Voor jou leuk en leerzaam om te lezen. Schrijf je daarom snel in.