Henri Peters

Een pragmatisch en resultaatgericht ingestelde programmamanager. Bovenal een teamplayer die door zijn enthousiasme en inzet zijn omgeving weet te motiveren en stimuleren. Henri weet mensen te overtuigen en indien nodig op een natuurlijke wijze consensus te bereiken. Hij heeft daarbij een uitstekend gevoel voor zijn omgeving en kan snel tussen operationeel, tactisch en beleidsmatig niveau schakelen. Henri vormt onafhankelijk van anderen zijn oordeel en kan daarbij effectief overtuigen. Zijn uitstekende communicatieve eigenschappen en een groot inlevingsvermogen komen daarbij goed van pas.

Één keer per week, vlak vóór of in het weekend deelt Henri tips en interessante verwijzingen in zijn nieuwsbrief. Voor hem een leuke manier [mijn](http://www.aresz.nl/henri) om zijn observaties te structureren en met jou te delen. Voor jou leuk en leerzaam om te lezen. Schrijf je daarom snel in.