Sandra Hogenboom

Sandra is resultaatgericht en streeft ernaar om met elkaar het beste resultaat neer te zetten. Ze heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en is communicatief zeer sterk. 

Sandra is analytisch en weet dit ook om te zetten in operationele daadkracht. Tijdens haar opdrachten heeft Sandra zich ontplooid als professional die zich makkelijk aan verschillende culturen kan aanpassen. Met haar enthousiaste en nieuwsgierige houding weet ze anderen te stimuleren en motiveren. Een goede sfeer in het team, waarbij iedereen het beste uit zichzelf kan halen is hierbij erg belangrijk voor Sandra.  Uitdagingen pakt ze met beide handen aan en binnen een team is zij een echt aanjager. 

Sandra houdt van alles wat met sport te maken heeft. Dit loopt uit van krachttraining tot tennis tot meedoen aan de skateparade. Op momenten dat ze rust neemt bakt Sandra graag lekkernijen, die ze vervolgens oppeuzelt terwijl ze in een goed psychologisch boek duikt.