Welkom in de wereld van Aresz. Een dynamische wereld, waarin een nieuwe generatie project professionals kleur en vorm geeft aan een toekomst vol verandering en vernieuwing. Wij noemen ze YWorkers. De projectmanagers van morgen, die complexe ICT-vraagstukken vandaag al op een compleet nieuwe manier aanvliegen.

38 Team Work Together 4.png

De YWorker

YWorkers zijn wendbaar, creatief en ondernemend. Ze weten hoe nieuwe systemen, technieken en processen niet pas over twee jaar, maar gisteren al geïmplementeerd hadden kunnen worden. De ontwikkelingen gaan immers te snel om projecten op de oude manier te blijven managen. De YWorker snapt dat instinctief en maakt het mogelijk, door met een eigentijdse blik naar toekomstige uitdagingen te kijken.

27 Graduate Female Caucasian.png

Aresz academy

De YWorkers van Aresz zorgen voor een frisse wind, zetten uw organisatie in beweging en brengen nieuwe dynamiek. Maar we gooien ze natuurlijk niet meteen in het diepe. Terwijl ze bij u aan de slag gaan, leiden wij ze op in de Aresz Academy. We begeleiden ze bij u op de werkvloer en zorgen ervoor dat ze zich continu blijven ontwikkelen. Niet alleen omdat wij dat willen en de wereld dat vraagt, maar bovenal omdat ze zich zelf graag blijven ontwikkelen.

18 Team Idea Brainstorm 2.png

Samen op weg naar resultaat

Met dank aan hun andere manier van denken en doen, kan de YWorker volledig tot bloei komen. Waardoor u meer resultaat uit uw ICT-projecten kunt halen. Samen verder en samen beter; het is een nieuwe manier van detacheren, waarmee Aresz het verschil maakt in de snel veranderende wereld om ons heen.