De ICT wereld is volop in beweging. Wat vandaag nog business as usual is, kan morgen al hopeloos achterhaald zijn. De vraag rijst dan ook: hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie wendbaar blijft en bestaansrecht houdt in de snel veranderende wereld om ons heen? Aresz helpt.

17 Business Target 1.png

Meer resultaat

Aresz is een detacheringsbureau nieuwe stijl. Wij helpen organisaties meer resultaat uit hun ICT-projecten te halen. U kunt het zich immers niet meer veroorloven om twee jaar uit te trekken voor de implementatie van nieuwe systemen, technieken of processen. Ontwikkelingen volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. En dat vraagt om meer dynamiek in uw organisatie om deze snelle veranderingen te kunnen bijbenen.

38 Team Work Together 4.png

Generatie Y Professionals

Bij een wendbare aanpak hoort een wendbare manier van denken en doen. Door Young Professionals in te zetten, kan uw organisatie sneller veranderen en vernieuwen. Aresz noemt deze generatie Y professionals YWorkers. Ze zijn opgegroeid in een tijd en samenleving die van nature al een grote wendbaarheid kent. Daardoor kijken ze anders, fris en met verwondering naar hun omgeving. En pakken ze projecten compleet anders aan.

27 Graduate Female Caucasian.png

Aresz Academy

De YWorkers van Aresz zorgen voor een frisse wind, zetten uw organisatie in beweging en brengen nieuwe dynamiek. En terwijl ze bij u aan de slag gaan leiden wij ze op in de Aresz Academy. Het YWork Programma bestaat uit een combinatie van praktijkervaring en training op het gebied van management & organisatie, Prince2, scrummaster, communicatie en onderhandelingsvaardigheden.

06 Call Center Male Caucasian.png

Vraag het Aresz

Bent u op zoek naar een project professional, projectleider, scrum master, product owner of projectondersteuner die de digitale transformatie  binnen uw organisatie net even anders bekijkt en aanpakt? Neem dan contact met ons op. Want nieuwe tijden vragen om een nieuw soort professional.